loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Als u een goedkope 45 km auto wilt kopen, dan zit u goed bij Riminicars in Numansdorp, niet ver van Rotterdam. Wij bieden een divers aanbod aan merken, modellen en voertuigen. Zo koopt u bij ons brommobielen, auto’s, autoscooters en nog veel meer. U vindt dus altijd waar u naar zoekt!

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Een goedkope 45 km auto kopen die aan uw wensen voldoet

Een goedkope 45 km auto kopen is dé oplossing voor vele mensen, bijvoorbeeld voor jongeren die geen geld hebben voor een grotere auto of voor mensen die minder mobiel zijn. Doordat u bij ons de keuze maakt uit verschillende kleuren en modellen, zit er voor ieder wat wils tussen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fleurig kleurtje als roze? Of gaat u liever voor wit? En kiest u voor een occasion of juist voor een elektrisch model? Wat uw keuze ook is, met een goedkope 45 km auto van Riminicars steelt u de show op de weg.

 

Profiteer van onze zoektocht service

Heeft u ons assortiment bekeken, maar zit de specifieke auto die u zoekt er niet tussen? Geen probleem! Wij bieden namelijk onze zoekopdracht service. Laat ons weten naar welk merk en model u op zoek bent, dan doen wij ons uiterste best om het voertuig voor u te vinden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met veel plezier in zijn of haar droomauto kan rondrijden!

 

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak

Vele mensen gingen u voor en maakten gebruik van onze fantastische service. Wilt u ervaren hoe een goedkope 45 km auto kopen bijdraagt aan uw vrijheid en zelfstandigheid? Loop dan – tijdens de openingstijden – vrijblijvend een van onze showrooms in Zuid-Holland binnen. Lukt het niet om tijdens de openingstijden langs te komen? Maak dan een afspraak door te bellen naar via 0186-785266 of door een e-mail te sturen naar info@riminicars.nl. Kom uw 45 km auto bij ons kopen!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website