loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Als u op zoek bent naar een elektrische invalide auto, dan zit u goed bij Riminicars uit Numansdorp, niet ver van Rotterdam. Wij bieden u een ruim assortiment aan brommobielen, auto’s, scooterauto’s en nog veel meer. U vindt bij ons allerlei soorten merken elektrische auto’s: van AIXAM tot Riminicruiser.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Een elektrische invalide auto voor iedereen

Een elektrische invalide auto zorgt voor een milieuvriendelijkere én comfortabele manier van rijden. Het vervoersmiddel is stiller, comfortabeler en fijngevoeliger dan een voertuig dat rijdt op benzine. In ons assortiment vindt u daarom een scala aan elektrische brommobielen. Zo weet u dat u altijd een voertuig vindt dat aan uw wensen voldoet. Is de elektrische invalide auto waar u naar op zoek bent momenteel niet beschikbaar? Maak dan gebruik van onze zoekopdracht service. Wij doen er dan alles aan om deze auto voor u te vinden.

 

Verkoop uw auto aan ons

Wist u dat wij een multifunctioneel bedrijf zijn? Zo kunt u bij ons niet alleen een auto kopen, u kunt uw auto ook inruilen. Heeft u een auto waar u vanaf wilt? Ook dan zit u goed bij ons, want wij kopen uw auto graag in. Op deze manier kunt u iemand anders blij maken, bijvoorbeeld met een 45 km auto occasion. Wilt u meer informatie over het in- of verkopen van een elektrische invalide auto of onze andere modellen? Bel dan naar 0186-785266 of stuur een e-mail naar info@riminicars.nl. Wij hopen u snel te zien!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website