loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Als officiële Microcar dealer bieden we een zeer ruim assortiment aan modellen aan. Als u op zoek bent naar een auto van dit merk, loop dan gerust eens binnen bij Riminicars in Numansdorp, nabij Rotterdam. Wij bieden diverse auto’s, autoscooters, brommobielen en nog veel meer. Ook zijn wij een multifunctioneel bedrijf: zo kunt u bij ons ook terecht voor het inruilen van uw auto of voor divers onderhoud.

.  

Bent u opzoek naar een nieuwe microcar?

  Bekijk onze collectie  

Als Microcar dealer bieden wij een breed gamma aan modellen

Microcar heeft mooie brommobielen op de markt gebracht. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren, waardoor er voor ieder wat wils is. U vindt bij ons bijvoorbeeld de Microcar M8 of de Microcar Cabrio in diverse kleuren. Weet u niet zeker welk model bij u past? Wij voorzien u graag van advies. Als officiële Microcar dealer hebben wij namelijk veel ervaring opgedaan met het ver- en inkopen van deze brommobielen. Zo hebben wij diverse Microcar occasions in ons gamma.

 

Zoek uw favoriete Microcar uit

Bij ons vindt u een brommobiel die aan uw wensen en eisen voldoet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een Microcar kopen? Loop dan tijdens onze openingstijden gerust eens binnen bij dé Microcar dealer in Zuid-Holland of bekijk ons ruime aanbod online. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u buiten de openingstijden langskomen? Maak dan een afspraak. Bel hiervoor naar 0186-785266, stuur een e-mail naar info@riminicars.nl of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website