loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een brommobiel leasen, hoe werkt dat precies? Welke zaken moeten geregeld worden en welke afwegingen dient u te maken? Met al deze vragen helpt Riminicars u graag! Wij zijn het grootste minicar center van Nederland en hebben ruim 200 voertuigen op voorraad. Wij verkopen deze auto’s niet alleen, maar bieden ook mogelijkheden voor leasen aan.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe brommobiel?

  Bekijk onze collectie  

Eenvoudig een brommobiel leasen via onze leasepartners

Wanneer u een brommobiel wilt leasen, zorgen wij ervoor dat u de beste leasevorm kiest voor uw situatie. Wij werken nauw samen met verschillende leasemaatschappijen. Zij vertellen u over de mogelijkheden en verschillende leasevormen en geven u advies op maat. Daarnaast werken onze leasepartners samen met diverse banken, waardoor u altijd een scherpe rente krijgt. Zowel zakelijke als particuliere rijders kunnen bij ons een brommobiel leasen. Zij hebben de keuze uit verschillende merken, waaronder AIXAM en Microcar.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor meer informatie over het leasen van een brommobiel, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel ons op 0186-785266, stuur een e-mail naar info@riminicars.nl of vul het contactformulier in. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Deze showrooms bevinden zich in Numansdorp, wat goed te bereiken is vanuit Rotterdam. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden en u te voorzien van advies op maat.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website